Slankenyt
Chokolademousse
Vil du gerne have den ekstra stiv kan du vende et blad husblad i moussen
Kategori:
Ingredienser
Til 4 personer ()
Der skal bruges:
- 100 gram bær som hindbær, jordbær eller brombær
- 20 gram usødet kakao
- 25 gram drænet yoghurt
- 1 stk. æggeblomme
- 1 stk. æggehvide
- 1 spsk. sukrin
- 100 gram bær som jordbær, hindbær, brombær
Sværhedsgrad
Pris
Pris
Chokolademousse fremgangsmåde
- Æggeblommen piskes sammen med sukrin til det er lyst og cremet.
- Kakao og yoghurt røres i.
- Æggehviden piskes helt stiv og vendes forsigtigt i.
- Chokolademoussen kommes i et dessertglas og stilles koldt i ca. en time.
- Den smager ekstra godt hvis den serveres med friske bær.
Vær den første til at skrive en anmeldelse
Kommentarer
Ernæringsinformation
- Kcal: 251 kcal
- Kjoule: 1051 Kjoule
- Kostfibre: 4g
- Kulhydrat: 18g
- Fedt: 13g
- Protein: 14g