Slankenyt


Chokolademousse

Chokolademousse

Vil du gerne have den ekstra stiv kan du vende et blad husblad i moussen

Kategori: 

Ingredienser

Til 4 personer ()

Der skal bruges:

  • 100 gram bær som hindbær, jordbær eller brombær
  • 20 gram usødet kakao
  • 25 gram drænet yoghurt
  • 1 stk. æggeblomme
  • 1 stk. æggehvide
  • 1 spsk. sukrin
  • 100 gram bær som jordbær, hindbær, brombær
Sværhedsgrad

Pris

Chokolademousse fremgangsmåde

  1. Æggeblommen piskes sammen med sukrin til det er lyst og cremet.
  2. Kakao og yoghurt røres i.
  3. Æggehviden piskes helt stiv og vendes forsigtigt i.
  4. Chokolademoussen kommes i et dessertglas og stilles koldt i ca. en time.
  5. Den smager ekstra godt hvis den serveres med friske bær.

Vær den første til at skrive en anmeldelse

(5/5)

Kommentarer

Ernæringsinformation

  • Kcal: 251 kcal
  • Kjoule: 1051 Kjoule
  • Kostfibre: 4g
  • Kulhydrat: 18g
  • Fedt: 13g
  • Protein: 14g

Similar recipes



Top