Slankenyt


Biscotti med tørrede bær

Biscotti med tørrede bær

Disse småkager er perfekte en kop kaffe eller te.

Kategori: 

Ingredienser

Til 15 personer ()

Der skal bruges:

  • 250 gram hvedemel
  • 250 gram rørsukker
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1 stk. vaniljestang
  • 2 stk. æg
  • 100 gram tørrede blå-, kirse- eller tranebær
  • 75 gram hasselnøddekerner
  • 1 stk. økologisk appelsin

Pensling

  • 1 stk. æg
Sværhedsgrad

Pris

Biscotti med tørrede bær fremgangsmåde

  1. Vaniljestangen åbnes og kornene pilles ud.
  2. Hasselnødderne ristes på en tør varm pande.
  3. De er færdige når de bliver mørke og skallen begynder at løsne sig.
  4. Nødderne afkøles og skallen gnides af.
  5. Skallen fra appelsinen rives.
  6. Mel, sukker, bagepulver og vaniljekorn blandes.
  7. Æggene tilsættes.
  8. Det hele blandes godt med de tørrede bær, ristede hasselnøddekerner og appelsinskal.
  9. Dejen formes til 2 lange stænger. Stængeren skal være ca 5 cm brede og 2 cm høje.
  10. Tage en bageplade og læg bagepapir på.
  11. Læg stængerne på pladen.
  12. Stængerne pensles med ægget.
  13. De bages i ovnen i ca. 20 minutter ved 180 grader.
  14. Stængerne tages ud af ovnen og får lov til at køle lidt af.
  15. De skæres nu i tynde skiver på skrå.
  16. Derefter stilles de tilbage i ovnen og bages i ca. 20 minutter ved 150 grader.
  17. De kan tages ud af ovnen når de er sprøde og hårde.
  18. Småkagerne får lov til at køle helt af inden de kommes i en dåse.
  19. Energiangivelsen er for en person

Vær den første til at skrive en anmeldelse

(5/5)

Kommentarer

Ernæringsinformation

  • Kcal: 70 kcal
  • Kjoule: 293 Kjoule


Top