Slankenyt


Choko-nødde-hapserier

Choko-nødde-hapserier

Fyldet kan varieres. For eksempel kand der også bruges mandler og sesamfrø eller tørrede blåbær

Ingredienser

Til 15 personer ()

Der skal bruges:

  • 100 gram mørk chokolade
  • 130 gram hasselnøddesmør
  • 2 tsk. Sukrinmelis
  • 50 gram hasselnødder
  • 50 gram solsikkekerner
  • 4 spsk. kokos
  • Kokos til pynt
Sværhedsgrad

Pris

Choko-nødde-hapserier fremgangsmåde

  1. Chokoladen smeltes over et vandbad.
  2. Hasselnøddesmør og Sukrinmelis tilsættes og der røres til blandingen er ensartet.
  3. Nødderne hakkes og de vendes sammen med solsikkekernerne og kokos i chokolademassen.
  4. Chokoladen kommes i portionsforme.
  5. Pynt ved at drysse lidt kokos over.
  6. Derefter stilles de på køl i mindst 4 timer.

Vær den første til at skrive en anmeldelse

(5/5)

Kommentarer



Top