Slankenyt


Appelsinkage med kanel

Appelsinkage med kanel

Hvis du har lyst kan du pynte kagen med kanelglasur rørt af 100 gram flødeost, 1 spsk. Sukrinmelis og 1 tsk. kanel

Kategori: 

Ingredienser

Til 4 personer ()

Der skal bruges:

  • 4 stk. æg

  • 75 gram Sukrin Gold
  • 125 gram smør
  • 1 dl fløde
  • 100 gram flødeost
  • 110 gram mandelmel
  • 30 gram kokosfibre
  • 1 spsk. Fiberhusk
  • 2 tsk. bagepulver
  • 1 tsk. kanel
  • 1 stk. økologisk appelsin
  • 1 spsk. Sukrinmelis
Sværhedsgrad

Pris

Appelsinkage med kanel fremgangsmåde

  1. Æg og Sukrin Guld piskes til det er luftigt.
  2. Smørret smeltes og røres i sammen med fløde og flødeost.
  3. Mandelmel, kokosfibre, Fiberhusk, bagepulver og kanel blandes.
  4. Derefter røres det i dejen sammen med fintrevet appelsinskal og -saft.
  5. Dejen kommes i en sandkageform.
  6. Kagen bages i 35 minutter ved 175 graders celsius.
  7. Du kan servere kagen drysset med Sukrinmelis.

Vær den første til at skrive en anmeldelse

(5/5)

Kommentarer

Similar recipes



Top