Slankenyt


Blomkåls-mums

Blomkåls-mums

Denne ret er til fastedagene.

Bemærk at pærer er bedst når de er modne. Desværre er de kun modne i ret kort tid. De modner langsommere hvis de opbevares køligt. Vil du gerne have dem til at modne hurtigt kan du lægge dem i en papirpose sammen med en anden moden frugt. Eksempelvis er bananer ideelle til dette formål.

Kategori: 

Ingredienser

Til 1 personer ()

Der skal bruges:

  • 100 gram kyllingefilét
  • Salt
  • Peber
  • 0.5 stk. blomkålshoved
  • 1 stk. pære
  • 50 gram feta
  • 0.5 bdt. brøndkarse
  • 1 tsk. dijonsennep
  • 1 spsk. rapsolie
  • 2 spsk. æblecidereddike
  • 1 tsk. paprika
  • 25 gram hasselnøddeflager
Sværhedsgrad

Pris

Blomkåls-mums fremgangsmåde

  1. Kyllingefileten krydres med salt og peber.
  2. Derefter steges den på en tør pande og får lov til at kølne af når den er stegt færdigt.
  3. Blomkålen skylles og hakkes fint i en foodprocessor.
  4. Pæren skæres i tern.
  5. Fetaen smuldres.
  6. Pærer og feta blandes med blomkål og brøndkarse.
  7. Sennep, olie, eddike og paprika piskes sammen og smages til med salt og peber.
  8. Blomkålssalaten anrettes med skiver af kylling på toppen.
  9. Dressingen hældes over.
  10. Til sidst drysses nøddeflagerne over.

Vær den første til at skrive en anmeldelse

(5/5)

Kommentarer



Top