Slankenyt


Chili-rejer

Chili-rejer

Det er en ret til en fastedag. Er du ikke så meget til rejer, kan du erstatte rejerne med frisk tun eller laks eller en anden fast fisk. Fisken skæres i mundrette stykker og ellers tilbereder du dem som rejerne.

Kategori: 

Ingredienser

Til 1 personer ()

Der skal bruges:

  • 200 gram tigerrejer
  • 1 stk. økologisk limefrugt
  • 1 stk. rød chili
  • 1 stk. hvidløgsfed
  • 1 spsk. ekstra jomfruolivenolie
  • 1 tsk. Sukrin
  • Salt
  • Peber
  • 50 gram blandet salat
  • 1 stk. tomat
  • 1 stk. avocado
  • 1 spsk. limesaft
Sværhedsgrad

Pris

Chili-rejer fremgangsmåde

  1. Skallen pilles af tigerrejerne.
  2. Derefter kommes de en frysepose.
  3. Skallen på limefrugten rives.
  4. Bland den revne limefrugtskal med limesaft, hakket chili og presset hvidløg.
  5. Olie, Sukrin, salt og peber tilsættes.
  6. Marinaden hældes over rejerne og de får lov til at trække i 30 minutter.
  7. Salaten skylles og den får lov til at dryppe af.
  8. Tomaten skæres i både.
  9. Avocadokødet skæres i tern og dryp lidt limesaft over ternene.
  10. Avocadoternen blandes med salat og tomatbådene.
  11. Rejerne sættes på spid og steges på en tør pande i 1-2 minutter.
  12. Servér rejerne sammen med salaten.

Vær den første til at skrive en anmeldelse

(5/5)

Kommentarer



Top