Slankenyt


Svampeomelet

Svampeomelet

Morgenmad: Du kan bruge forskellige svampe alt efter hvad du kan skaffe. For eksempel champignoner, østershatte og kantareller.

Kategori: 

Ingredienser

Til 1 personer ()

Der skal bruges:

  • 200 gram blandede svampe
  • 25 gram skalotteløg
  • 2 tsk. fedtstof
  • 2 stk. æg
  • 1.25 dl minimælk
  • salt
  • Peber
  • 1 håndfuld(e) brøndkarse
Sværhedsgrad

Pris

Svampeomelet fremgangsmåde

  1. Svampene gøres i stand, de store svampe skæres i mindre stykker.
  2. Løgene pilles og hakkes.
  3. Kom halvdelen af fedtstoffet på en pande.
  4. Løgene og svampene steges i ca. 5 minutter. De er færdige når alt er mørt og har fået en god farve.
  5. De krydres med salt og peber.
  6. Æggene piskes sammen med mælken og æggemassen krydres med salt og peber.
  7. Æggemassen steges i den sidste halvdel af fedtstoffet indtil det har sat sig.
  8. Svampene og løgene lægges på den ene halvdel af omeletten sammen med brøndkarse og den anden halvdel foldes over.
  9. Lad omeletten glide over på en tallerken og pynt eventuelt med lidt brøndkarse.

Vær den første til at skrive en anmeldelse

(5/5)

Kommentarer

Ernæringsinformation

  • Kcal: 299 kcal
  • Kjoule: 1252 Kjoule
  • Kostfibre: 3g
  • Kulhydrat: 12g
  • Fedt: 18g
  • Protein: 21g


Top