Slankenyt


Rodfrugtsuppe

Rodfrugtsuppe

God og solid suppe

Kategori: 

Ingredienser

Til 4 personer ()

Der skal bruges:

  • 1 stk. stort løg
  • 2 stk. hvidløgsfed
  • 2 spsk. olie
  • 1 tsk. paprika
  • 0.5 tsk. cayennepeber
  • 600 gram frosne rodfrugter
  • 0.5 l grønsagsbouillon
  • 3 dl mælk
  • 1 tsk. eddike eller citronsaft
  • salt
  • peber
  • 0.5 stk. potte med persille

Tilbehør

  • 1 stk. baguette
  • lidt olie
  • 50 gram revet parmesanost
Sværhedsgrad

Pris

Rodfrugtsuppe fremgangsmåde

  1. Løget og hvidløgsfeddene piles og hakkes derefter.
  2. Dernæst skal de sautéres i olien i 4-5 min.
  3. Derefter krydder du med paprika og cayennepeber.
  4. De frosne rodfrugter tilsættes.
  5. Bouillonen tilsættes og det hele småkoges under låg i 20 min.
  6. Herefter blendes det til en ensartet masse.
  7. Massen varmes op med mælken og smages til med eddike, salt og peber.
  8. Suppen kan pyntes med hakket persille ved servering.
  9. Brødet skæres i skiver og dryppes med lidt olie og parmesan.
  10. Brødet ristes ved 200 grader i cirka 6 minutter

Vær den første til at skrive en anmeldelse

(5/5)

Kommentarer



Top