Slankenyt


Karbonader og stuvede grønsager

Karbonader og stuvede grønsager

"Traditionelle" karbonader.

Kategori: 

Ingredienser

Til 4 personer ()

Der skal bruges:

  • 700 gram hakket svinekød (3-7%)
  • 1 spsk. olie
  • Salt
  • Peber
  • 500 gram frosne ærter/gulerøder
  • 3.5 dl grøntsagsbouillon
  • 20 gram smør
  • 25 gram hvedemel
  • 1 stk. hakket persille fra en potte
  • Salt
  • Peber

Tilbehør

  • 1 kg kartofler
  • Salt
Sværhedsgrad

Pris

Karbonader og stuvede grønsager fremgangsmåde

  1. Kartoflerne skrælles og koges i letsaltet vand.
  2. Kødet formes til 6 bøffer.
  3. Karbonaderne hakkes let med en kniv og krydres med salt og peber.
  4. De steges i olien i 5-6 minutter på hver side ved middelstærk varme.
  5. Karbonaderne er færdige når de er gennemstegte.

  6. Grønsagerne kommes i en gryde.
  7. Bouillonen hældes på og det hele bringes i kog.
  8. Lad det nu småkoge under et låg i 3 minutter.
  9. Smør og mel æltes sammen til en smørbolle.
  10. Smørbollen kommes i gryden og der røres til den er opløst.
  11. Til sidst smages der til med salg og peber.
  12. Server det med et drys hakket persille.

Vær den første til at skrive en anmeldelse

(5/5)

Kommentarer

Similar recipes



Top