Slankenyt


Persillelaks og pasta med grønt

Persillelaks og pasta med grønt

Sund og lækkert med laks

Kategori: 

Ingredienser

Til 4 personer ()

Der skal bruges:

  • 2 stk. laksefileter af 225 g
  • 1 stk. persille i potte
  • 1 stk. hvidløgsfed
  • 5 spsk. olie
  • citronsaft
  • salt

Tilbehør

  • 300 gram fuldkornspasta
  • 375 gram frosne grønne bønner
  • 4 stk. gulerødder
  • citronsaft
  • 2 spsk. olie
  • salt
Sværhedsgrad

Pris

Persillelaks og pasta med grønt fremgangsmåde

  1. Koges ifølge anvisningen på emballagen.
  2. Bønnerne koges med de sidste 3-4 minutter.
  3. Gulerødderne skrælles.
  4. Derefter skæres de i tynde strimler med en kartoffelskræller.
  5. Gulerodsstrimlerne dryppes med citronsaft og olie.
  6. Derefter krydes de med lidt salt og blandes i den afdryppede pasta.
  7. Persillen plukkes (inklusiv de tynde stilke)
  8. Derefter skylles den og duppes tør.
  9. Persillen hakkes fint sammen med hvidløgsfeddet.
  10. Blandingen røres sammen med olie.
  11. Blandingen smages til med citronsaft og salt.
  12. Laksefilterne lægges med skindsiden nedad i et ovnfast fad, der er beklædt med bagepapir.
  13. Persilleblandingen fordeles oven på laksefilterne.
  14. Fadet sættes i en 200 grader varm ovn.
  15. Laksefileterne skal stå i ovnen ca. 8-12 minutter afhængig af hvor tykke de er.

Vær den første til at skrive en anmeldelse

(5/5)

Kommentarer



Top