Slankenyt


Kyllingburger med ærtecreme

Kyllingburger med ærtecreme

Lækker burger

Kategori: 

Ingredienser

Til 4 personer ()

Der skal bruges:

  • 450 gram afpudsede kyllingefileter
  • 2 spsk. olie
  • salt
  • peber
  • 4 stk. rugboller
  • Sennep
  • Mayonnaise
  • 1 stk. mini-romainesalat
  • 1 stk. rødløg
  • 1.25 kg skrællede bagekartofler
  • 2 spsk. olie
  • Groft salt

Creme

  • 500 gram frosne ærter
  • 1 dl vand
  • 2 spsk. mayonnaise
  • Salt
  • Peber
Sværhedsgrad

Pris

Kyllingburger med ærtecreme fremgangsmåde

  1. Kartoflerne skæres i bjælker.
  2. Bjælkerne duppes tørres og vendes med olie p en plade med bagepapir.
  3. De steges i ca. 25 minutter i en varm ovn ved 220 grader.
  4. De vendes under stegningen og hen i mod slutningen krydres de med salt.
  5. Kog ærter og vand sammen i ca. 4 minutter.
  6. Herefter blendes det og mayonnaisen røres i og til sidst smager du til med salt.
  7. Kyllingefilterne duppes tørre.
  8. Derefter brugnes de i olien på en varm pande.
  9. Kyllingefileterne krydres med salt og peber.
  10. Varmen dæmpes og de steges cirka 5 minutter på hver side, så de er gennemstegte.
  11. Bollerne lunes.
  12. Derefter flækkes de og der kommes sennep og mayonnaise på.
  13. Dernæst kommes salatblade, kødet skåret i mindre stykke, samt løgringene.

Vær den første til at skrive en anmeldelse

(5/5)

Kommentarer



Top