Slankenyt

Efterhånden som flere og flere danskere får foretaget en fedmeoperation er der også flere og flere der fortryder operationen på trods af at de har oplevet et massivt vægttab. Grunden er netop det massive vægttab, der har nogle bivirkninger som mange finder ubehagelige. I den kosmetiske ende får kvinderne ofte hænge bryster og både mænd og kvinder vil opleve at maveskindet hænger og i nogle tilfælde endda ned over skridtet. Mange får også det som mange kalder bedstemorarme. Disse ting betyder i mange tilfælde at deres sexliv går i stå, og at de har svært ved at vise sig nøgen eller bare i trusser og bh overfor deres partner.

Ud over de kosmetiske ulemper er der mange som oplever problemer med svamp imellem de mange hudfolder der er opstået i forbindelse med det stor vægttab. Andre oplever smerter efter indgrebet.

Et stort ønske blandt mange er derfor at få en plastisk operation hvor overskydende hud kan blive fjernet og strammet op, men desværre er der meget lange ventetider på den type kosmetiske operationer. I mange tilfælde er ventetiden på bare en forundersøgelse på over et år, og det får mange til at overveje at tage på igen. Dette skyldes naturligvis at man på få år er gået fra næsten ingen operationer til over 4.000 operationer i 2011. Derfor er der pludselig opstået et behov for opfølgende plastikoperationer.

Var ovenstående brugbart? Så del det med dine venner