Slankenyt

Så er der godt nyt til alle os som elsker søde sager. Pia Krøyer har udgivet en bog med titlen "Sundt sødt", der er fyldt med alternativ til slik, kager, is, desserter mv.

Pia Krøyer erstatter blandt andet det almindelige sukker med alternativer, så man stadigvæk bevarer den søde smag. Desuden undgår hun at bruge hvede i opskrifterne. Det vil sige at opskrifterne er således ikke kun interessante for os, der gerne vil tabe os, men også for diabetikere og glutenallergikere

I bogen er der opskrifter på alt fra drikke til snacks, is og kager som f.eks. mangodrøm-ispinde, dobbelte chokoladekiks, blåbærmuffins og sprøde nøddedrømme. For ikke at tale om  blandet superfood som bær og nødder (mandler, goji, acai, tørrede blåbær),  hibiscussaftevand, limonade sodavand, bounty kokoskugler og en indbydende mandel-lime-bar.

Bogen er også rar at have ved hånden hvis man har børn, der går i skole eller børnehave hvor det efterhånden flere steder er forbudt at servere kager og slik ved fødselsdage eller lignende. Her har man nogle sunde acceptable alternativer.

Alle disse lækkerier er præsenteret med flotte billeder af fotografen Line Falck, og i et flot layout.

Sundt sødt af Pia Krøyer er blandt andet set til 99 kr. hos Netto. Bogen er udgivet på Politikens forlag.

Var ovenstående brugbart? Så del det med dine venner