Slankenyt

En undersøgelse foretaget af det engelske rejsebureau Bonvoyage viser at en typisk krydstogtturist kan tage ca. 1/2 kg på pr dag. Således havde halvdelen af passagerne på et 14 dages krydstogt taget ca. 6-7 kg. mens en mindre gruppe havde taget op til 10 kg. på.

Måske er undersøgelsens resultater ikke så overraskende. På et krydstogt får du alt serveret. Du får ikke rørt dig så meget som du burde og da alt mad er forudbetalt og der er kæmpe luksusbuffeter få du også spist meget mere end du plejer.

Nogle krydstogtredderier har dog også taget konsekvensen. Ikke ved at servere sundere mad, eller tilbyde mere motion. Næ i stedet for at man ansat en skrædder til at sy passagernes tøj ud under ferien.

Det største problem er dog at mange har svært med at komme af med de ekstra kilo når de kommer hjem. Hele 41% af passagerne som havde taget på i løbet af ferien havde svært ved at tabe sig igen.

Tendensen er især slem på de ture hvor der er helpension. Et godt råd er derfor at vælge et krydstogt uden helpension. Så kan pengepungen holde lidt igen på de ekstra kilo.

Var ovenstående brugbart? Så del det med dine venner