Slankenyt

Denne fastekur adskiller sig fra de fleste andre ved at der er et vindue på 8 timer hver dag hvor man godt må spise. Da den kendte skuespiller Hugh Jackman  er begejstret for den bliver den også kaldt "The Wolverine Diet".

Det bedste er at begynde fasten om aftenen, således at du spiser det første måltid kl. 13.00 og det sidste seneste kl. 21.00. På den måde hjælper natten dig med at få overstået de 16 fastetimer.  Du bestemmer selv hvor mange måltider i den periode du må spise du vil indtage, men det anbefales at du holder dig til to eller tre større måltider. Det anbefales også at du tager det største måltid umiddelbart efter at de 16 faste timer er slut. Især da det typisk vil være morgenmaden du har sprunget over.

Hvad du spiser i løbet af de 8 timer hvor det er tilladt at spiser er fuldstændig op til dig. Det kan dog anbefales at du spiser sundt og varieret. Gerne med masser af fibre så maven har noget at arbejde med i fasteperioden.

Der er endnu ikke kommet nogle bøger om 16:8 kuren på dansk, men det kan anbefales at du søger på nettet, da der findes flere blogs mv. som beskæftiger sig med kuren.

Var ovenstående brugbart? Så del det med dine venner